Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Berat Tekke’ye tesekkür yazisi!!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi
    süpper mektup ya banada yaz berat tekke de bende sinawlarda ii notlar alim lam

banada bu aralar böyle bir mektup gerek [img]smileys/smiley17.gif[/img]

helal sana - fikir correkt

Bu macdan sonra tüm takima yazilmasi gereken bir mektupda olursa sahane olur [img]smileys/smiley1.gif[/img]
    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

Drogi Berat,

Jestem Murat,Jak sie masz? [img]smileys/smiley36.gif[/img]
      [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Lehçöe ögreniyoz

Yorum

İlk olarak sürmeneköprübas tarafından gönderildi
        Berat bunun için çok ugrastin ve emeline ulastin, seni gerçekten tebrik ediyorum[img]smileys/smiley32.gif[/img]
        [img]smileys/smiley2.gif[/img]
        Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

yapicam dedi ve yapti...o isterse lee young' da mektup yazar...
          Devlet, Trabzon'a ayıracağı bütçe yatırımlardan kessin bu projeye(akyazı) aktarsın. Hastane biraz geç olsun. Çünkü adam maça gitmeyince hasta oluyor
          Sadri ŞENER

Yorum

kardes yakisir ellerine saglik cok güzel olmuss
            "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

tebrik edrim berat,ve tabi ki tesekkür..[img]smileys/smiley17.gif[/img]..ellerine saglik[img]smileys/smiley32.gif[/img]
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

berat ne yaparsa dogru yapar bu da en dogru yaptigi islerden birisi tebrikler kardesim eline yüregine saglik ALLAH senden razi olsun..
                ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

berat abisakinözel mektuplarini bize açiklamak zorunda hissetme kendini... [img]smileys/smiley17.gif[/img]ellerine yüregine saglik, gerçekten tüm hislerimizi o mektuba yansitmissin... hemen hemen atladigin bir nokta kalmamis...

bu arada murat abi sen de yattara'ya mektup yazacaksan benim de su cümlemi iletebilir misin ''kos olum yattarakos kos kos... '' ? [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                  [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

Beratim diger topiclerde makara yapsam da Emeklerine saglik dostum. iyi ki Türkiyedeki Dogru Futbol anlayisini bilen Tek klup Trabzonsporu tuttuyorsun.Iyiki bizden birisi olmaya karar vedin.

Ugraslarina,Ellerine, Emeklerine saglik kardes [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Edited by: AtalaY_BugrA
                    Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

Trabzondaki Postaci olabilirim.Siz mektuplarinizi bana gönderin ben ileteyim.[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Örnek ve güzel bir davranis arkadasim tebrik ediyorum helal olsun sana.[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      [b]<font face=\"Arial, Helvetica, sans-serif\"><font size=\"4\">Hep Destek Tam Destek Kale Arkasi smileys/smiley15.gif[ÇILGINLAR]smileys/smiley15.gif

Yorum

Ellerine ve yüregine saglik Berat...

Yeni olmasina ragmen bizlere kendini bu kadar çok sevdiren bir futbolcumuza böyle bir jest yapman harika birsey..

Ona yazsaydin bide "saçlarinin ton numarasi neymis"Çok güzel ya.Adam benden sarisin..[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                        Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

İlk olarak Magnolia tarafından gönderildi

Ellerine ve yüregine saglik Berat...

Yeni olmasina ragmen bizlere kendini bu kadar çok sevdiren bir futbolcumuza böyle bir jest yapman harika birsey..

Ona yazsaydin bide "saçlarinin ton numarasi neymis"Çok güzel ya.Adam benden sarisin..[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Tamam Esra,,bu haftasonu 1 mektup daha vermeyi düsünüyodum,Bizanstan,intihar eden kardesimizden falan bahsedecem.. konu olarak biraz alakasiz olacak ama senin ton numarasini sorununu da bi araya sikistiririm[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

berat cok güzel simdi sira bende leeyyong-ga kore diline göre mekyup hazirlatiyorum fatihe lazca diger diyisle rumca simko yine senin celaleddin ve ademe almanca avusturyadan kiz ayarlayamadim oyüzden petkoya yok ama bulmaya calisirim dhaneye vermem abi yakacakti bizi diyar macinda abi yattaraya bulamadim kafayi yicem gineli varda salak türkce de ingilizcede bilmiyor ama ayarlicam

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                            Çalışıyor...
                            X